Bestemmingen

Heeft u een voorliefde voor ruige natuur, groene streken en cultuur? Wij ook! Sinds 1990 reizen wij door de Engelstalige landen, met name in de 'koudere' klimaten: Nieuw Zeeland en Groot-Brittanië. Sinds 1997 begeleiden we groepsreizen in deze landen en bouwen we aan een schat aan ervaring in autorondreizen.

Het land van de lange witte wolk, Aotearoa, zo noemden de Maori's dit wonderschone land. Meer dan 700 jaar geleden kwamen deze Polynesische zeevaarders aan op dit grootste nog niet ontdekte land op aarde. In 1642 “ontdekte” Abel Tasman de eilanden en kreeg het de naam Nieuw-Zeeland. Het was James Cook die in 1769 het land echt op de Europese kaart zette en vanaf begin 1800 kwamen de eerste Britse avonturiers en kolonisten aan land.

Een reis naar Schotland is een reis naar een land om in weg te dromen, zowel op onze autoreizen of ga mee op een kleinschalige groepsreis.  Kaipara Reizen wil u het echte Schotland laten zien, in de vorm van; rustige reisroutes, mooie plekjes onderweg en overnachtingen in kwaliteitsaccommodaties. We laten daarom ook de drukkere plaatsen uit ons programma want ook in Schotland is het toerisme de afgelopen jaren snel gegroeid.