Autorondreis

Onze autoreizen brengen u naar het mooiste van Nieuw-Zeeland en Schotland. Iedere reis is op maat gemaakt, waar wij in overleg met u een passende reis samenstellen. Op onze reizen overnacht in kwaliteitsaccommodaties op de beste locaties en aan u de keuze uit onze 4 en 5-sterren accommodaties. Ieder jaar zijn wij meer dan vier maanden onderweg in Schotland en Nieuw-Zeeland, en werken wij aan het verbeteren van onze reizen.  U gaat dan ook op reis met de kenners van het land.

 

 

28 daagse reis Noorder- en Zuidereiland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Onze autoreis door Nieuw Zeeland met overnachtingen in luxe 4 & 5-sterren lodges en hotels. Een reis waar u kennismaakt met de vriendelijke en relaxte Kiwi's en reist via mooie routes.

Voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeelandse natuur wil ervaren is dit een prachtige reis. Wij stellen speciaal voor u een op maat gemaakt draaiboek samen, met daarin de beste restaurants en cafés, maar ook de leukste stops en rijroutes onderweg.

Link:

4 & 5 sterren reis naar landelijke lodges

Met deze luxe autoreis naar Schotland overnacht u in de beste 5-sterren lodges van deze dunbevolkte regio. Iedere lodge of hotel heeft zijn eigen charme en natuurlijk een bijpassende keuken met het beste van het Schotse land. Natuurlijk zijn er de prachtige landschappen, de woeste westkust en verborgen weggetjes in het eeuwenoude land. In een ruime luxe Landrover reist u in stijl door de Highlands. U rijdt iedere dag aan de hand van onze unieke reisbeschrijving naar de minder bekende plekjes van Noord-Schotland.

Link:

Exclusieve droomreis naar Pacific Paradise

Deze droomreis voert u langs de meest exclusieve lodges en tophotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Matakauri Lodge aan het Lake Wakatipu in Queenstown. U reist door het schitterende landschap, met iedere dag vele opties. Van helikoptervluchten boven de gletsjers, wandelingen in de Nationale Parken, zeilen in de Marlborough Sounds of gewoon heerlijk genieten van de beste lodges en resorts in Nieuw-Zeeland.

Link:

Reizen in het land van Sir Walter Scott en Robert Burns

Het zuiden van Schotland is het culturele hart van het land. In dit prachtige heuvelland stond de wieg van twee van Schotland grootste literaire geesten. Van de abdijen van The Borders tot de Rhinns of Galloway, u reist door een landschap van steencirkels, kasteelruines en eeuwenoude landerijen. Het aangename klimaat maakt dat er vele beroemde tuinen en parken zijn. 

Uw laatste drie nachten verblijft u op het mooie Isle of Arran, ook wel genoemd "Scotland in miniature". Vanuit uw luxe resort kunt u dit verrassend veelzijdige eiland verkennen.

Link:

26-daagse kwaliteitsreis door landelijke Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op onze Nature Autoreis overnacht u veelal in kwaliteits Bed & Breakfast lodges en motels, afgewisseld met comfortabele hotels in enkele grotere plaatsen.

Bovenal laat u op de drukkere plaatsen links liggen en reist u door het indrukwekkende landschap. Een reis voor de liefhebber van de natuur, de fascinerende geologie en geografie van dit prachtige land.

Link:

Reis door The Borders, Galloway & Isle of Arran

In het zuiden van Schotland ligt het culturele hart van het land. Het golvende heuvelland stond de wieg van twee van Schotland grootste literaire geesten. Van de abdijen van The Borders tot de Rhinns of Galloway, u reist door een landschap van steencirkels, kasteelruines en eeuwenoude landerijen. Het aangename klimaat maakt dat er vele beroemde tuinen en parken zijn. De laatste drie nachten verblijft u op het mooie Isle of Arran, ook wel genoemd "Scotland in miniature". 

Link:

Genieten van prachtig golfbanen en de mooie natuur

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land meer dan 400 golfbanen, waarvan er een aantal van wereldklasse zijn. Daarmee is Nieuw Zeeland het land met de hoogste dichtheid aan golfbanen. Maar het is natuurlijk ook een land met een schitterende en gevarieerde natuur, van vulkanen en tropische regenwouden tot de ruige zuidelijke alpen.
 
Link:

18-daagse kwaliteitsreis - overnachtingen in hotels en lodges

Schotland is gemaakt voor een prachtige autoreis. Het land heeft een aantal schitterende nationale parken, zowel op 'het vasteland' als op de eilanden. En daarnaast is er natuurlijk de unieke Schotse cultuur met oude kastelen, clans, kilts en whisky. Vanaf het culturele hart van het land reist u naar de afgelegen Highlands & Islands, waar u de ruige natuur van dit prachtige land ervaart.

Link:

10 daagse kwaliteitsreis door de Highlands

Heerlijk een week naar het mooie Schotland!  Een autoreis met natuurlijk veel natuur, maar ook de alom aanwezige rijke cultuur uit het onstuimige Schotse verleden. Een korte reis met veel afwisseling, zonder dat u continu onderweg zult zijn. U overnacht in kwaliteitshotels en bed&breakfasts (3 & 4-sterren) op mooie locaties. 

Link:

9-daagse kwaliteitsreis, 4 en 5* hotels

U vliegt van Schiphol naar de kleine luchthaven van Edinburgh, vanwaar u met uw huurauto 9 dagen comfortabel door dit mystieke landschap reist. Een reis vol cultuur uit het onstuimige Schotse verleden, de prachtige natuur van de Highlands, en natuurlijk whisky distilleries.

Link:

9 Dagen reis naar de Isles of Skye, Lewis en Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrides zijn gebieden waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk rustig rondreizen is. Al jaren hebben wij ons hart verloren aan deze mystieke omgeving. Met zijn noeste bevolking, het woeste klimaat, de prachtige eilanden en de echte Highlands. 

Link:

Ontdek het Noord- en Zuideiland

Drie weken reizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met uitstekende wegen en een prachtige natuur, waar u overnacht in kwaliteitsmotels, hotels en lodges.

Een route van Auckland naar Christchurch, via het bergland, de stranden en de Nationale Parken van Nieuw-Zeeland. Onderweg komt u langs de prachtige vulkanen van Tongariro, het magische schiereiland van Kaikoura en de grootse gletsjermeren van het zuiden.

Link:

33-daagse reis - op zoek naar de verborgen plekjes

U was al eens in Nieuw-Zeeland en wilt meer zien van dit schitterende land vol verrassingen. Of u heeft zin in reis naar de minder bekende gebieden van het land? Dan hebben wij speciaal voor u een reis samengesteld, buiten de drukkere seizoenen en passend bij de schitterende natuur.

Link:

9-daagse reis naar het fascinerende noorden (4-sterren)

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en in het noorden bekroond met een eilandengroep uit prehistorische tijden. U reist vanaf Inverness naar de westkust, naar het land van Assynt. Een panoramisch land met de bergtoppen van Suilven en Stac Pollaid.

Link:

9 dagen in stijl naar de woeste rand van Europa

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrides zijn gebieden waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk rustig rondreizen is. Al jaren hebben wij ons hart verloren aan deze mystieke omgeving. Met zijn noeste bevolking, het woeste klimaat, de prachtige eilanden en de echte Highlands. 

Link:

31-daagse reis Noord- en Zuideiland - 4 sterren

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins.

Vanaf 1990 zijn wij meer dan drie maanden per jaar onderweg in het prachtige land. Wij brengen u in contact met het echte Nieuw-Zeeland, de verborgen plekjes en vooral de rust en ruimte van het land.

U overnacht op mooie locaties, in lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in grotere plaatsen als Auckland en Wellington. 

Link:

Genieten van de vrijheid en natuur in uw eigen Camper

Door met een camper in Nieuw Zeeland te reizen kies je voor een onafhankelijke en flexibele vakantie. Je hoeft je route en tijdschema slechts globaal vast te leggen. Onderweg bepaal je zelf waar en hoelang je wilt blijven. Het is heerlijk om ergens wat langer te kunnen blijven. Voor je een camper gaat huren in Nieuw Zeeland zijn er een groot aantal zaken waar je aan moet denken om je vakantie tot een succes te maken.

Link:

11-daagse reis langs luxe lodges in de Highlands

Ga op reis naar het Schotland uit de 18e en 19e eeuw. Een reis over de afgelegen wegen, door mooie streken en iedere dag beloond met een verblijf in een van de mooie landelijke lodges.

Vanaf Edinburgh reist u naar de westkust, het historische hart van Keltisch Schotland. Vervolgens reist u noordwaarts naar een van de mooiste en meest woeste gebieden van het land. De omgeving van Inverness is uw volgende stop om de reis te beëindigen in het oude cultuurland van Perthshire en de zuidelijke Highlands.

Link:

Droomreis langs Bed & Breakfast Lodges

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins en Dunedin. U reist langs de volledige lengte van het schitterende land.

U overnacht op mooie locaties, in bed & breakfast lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin. U reist in de voetsporen van onze succesvolle auto- en groepsreizen en profiteert zo van meer dan 20 jaar reiservaring.

Link: