Groepsrondreis

Onze groepsreizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland zijn kleinschalige kwaliteitsreizen. Om volop te kunnen genieten van onze mooie plekjes reizen wij in kleine gezelschappen van maximaal negen personen. De accommodaties zijn in de categorie 4 en 5-sterren, vaak de beste en leukste lodges en hotels in de streek. Bovenal kiezen wij voor rust, natuur en cultuur en onze reizen worden door onze deelnemers beoordeeld met een 9+.  

9-daagse kwaliteitsreis, 4- en 5-sterrenaccommodaties

Een reis die Schotlands rijke verleden combineert met comfort en stijl. U overnacht in accommodaties die Schotse geschiedenis ademen, maar ook alle service, comfort en luxe bieden die u van 4 en 5-sterrenaccommodaties kunt verwachten. Onze reizen zijn kleinschalig met veel persoonlijke vrijheid.

We plannen onze reizen in het rustige voor- en najaar en kiezen voor mooie landelijke routes. De accommodaties zijn gelegen op prachtige veelal landelijke locaties. Het ontbijt en vijf uitgebreide diners zijn inclusief. De in de tekst vermelde excursies zijn inclusief.

Link:

Boutique reis door hart van Schotland naar Isle of Lewis & Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Laat u verrassen door de woeste Highlands en de betoverende eilanden van de Outer Hebrides. Een reis door prachtige gebieden van het Schotse land, waarbij we de drukke plaatsen vermijden en laten u kennismaken met het eeuwenoude cultuurlandschap. Nog 2 boekingen nodig voor gegarandeerd vertrek op 9 mei 2020

Link:

9-daagse reis van de Highlands naar de Prehistorie

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en bekroond met een eilandengroep uit prehistorische tijden. We overnachten in 3 ½ & 4-sterren kwaliteitsaccommodaties, reizend in een kleine groep van maximaal 7 personen. 3 boekingen nodig voor gegarandeerd vertrek 7 juni reis 

U reist vanaf Inverness naar de westkust, naar het land van Assynt. Een panoramisch land met de bergtoppen van Suilven en Stac Pollaid. Langs de kust gaan we noordwaarts, door lege landschappen met prachtige vergezichten.

Link:

24-daagse Boutique reis naar het Noord- en Zuideiland

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland en geniet van het mooie berglandschap, de stranden, regenwouden en de fascinerende geologie. Veel persoonlijke vrijheid en kleine groepen van maximaal acht personen. Gegarandeerd vertrek op onze luxe reis met vertrek op 16 maart.

Link:

Comfortabele landelijke 4 & 5 sterren accommodaties

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. Deze rondreis laat u het mooiste van Nieuw-Zeeland zien. Er wordt gekozen voor een uitgekiende route, waarbij we veel mooie plekjes zoeken die nog niet door het grote toerisme ontdekt zijn. Een reis met veel natuur, comfort, privacy en rust.  Gegarandeerd vertrek 16 maart 2020, nog enkele plaatsen beschikbaar.

Link: