Luxe reis

Voor uw luxe reis naar Nieuw-Zeeland en Schotland boeken wij de beste hotels en lodges van het land. In het mystieke Schotland heeft u de keuze uit klassieke 5-sterren hotels en de beste resorts in de Highlands.  Voor Nieuw-Zeeland hebben wij een mooi bouquet aan landelijke lodges en tophotels, natuurlijk gelegen in de prachtige natuur van dit wonderland. In overleg met u stellen wij het reisprogramma samen, eventueel met een extra programma voor bijvoorbeeld vlucht en stopovers naar Nieuw-Zeeland.

28 daagse reis Noorder- en Zuidereiland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Onze autoreis door Nieuw Zeeland met overnachtingen in luxe 4 & 5-sterren lodges en hotels. Een reis waar u kennismaakt met de vriendelijke en relaxte Kiwi's en reist via mooie routes.

Voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeelandse natuur wil ervaren is dit een prachtige reis. Wij stellen speciaal voor u een op maat gemaakt draaiboek samen, met daarin de beste restaurants en cafés, maar ook de leukste stops en rijroutes onderweg.

Link:

Exclusieve droomreis naar Pacific Paradise

Deze droomreis voert u langs de meest exclusieve lodges en tophotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Matakauri Lodge aan het Lake Wakatipu in Queenstown. U reist door het schitterende landschap, met iedere dag vele opties. Van helikoptervluchten boven de gletsjers, wandelingen in de Nationale Parken, zeilen in de Marlborough Sounds of gewoon heerlijk genieten van de beste lodges en resorts in Nieuw-Zeeland.

Link:

Een reis voor u op maat, met chauffeur/gids

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Comfortabel genieten van het land terwijl u gereden wordt. Wanneeer u bij ons een maatwerkgroepsreis boekt, wordt het reisprogramma afgestemd op de wensen van de groep.

U gaat op pad met de onze ervaren chauffeur/reisbegeleider, genietend van de natuur en cultuur en overnachtend in kleinschalige top-accommodaties. Van boutique lodges in de natuur tot luxe resorts en golfcourses, wij weten de mooiste plekjes.

Enkele voorbeelden van de luxe accommodatie die wij voor u kunnen boeken:

Link:

9-daagse kwaliteitsreis, 4- en 5-sterrenaccommodaties

Een reis die Schotlands rijke verleden combineert met comfort en stijl. U overnacht in accommodaties die Schotse geschiedenis ademen, maar ook alle service, comfort en luxe bieden die u van 4 en 5-sterrenaccommodaties kunt verwachten. Onze reizen zijn kleinschalig met veel persoonlijke vrijheid.

We plannen onze reizen in het rustige voor- en najaar en kiezen voor mooie landelijke routes. De accommodaties zijn gelegen op prachtige veelal landelijke locaties. Het ontbijt en vijf uitgebreide diners zijn inclusief. De in de tekst vermelde excursies zijn inclusief.

Link:

Een week naar Gleneagles, St Andrews en de Highlands

Schotland, the Home of Golf. Een prachtige reis langs de beroemdste golfbanen van Schotland met overnachten in klassieke en unieke accommodaties. Gleneagles en St Andrews zijn natuurlijk de kroonjuwelen van de golfsport. De eerste dagen verblijven we dan ook in de omgeving van Stirling/centraal Schotland.

De reis gaat vervolgens naar het woeste noorden, naar de omgeving van Inverness. Hier bent u in het andere golfparadijs van Schotland met de topbanen van Castle Stuart, Nairn en Royal Dornoch.

Link:

9-daagse kwaliteitsreis, 4 en 5* hotels

U vliegt van Schiphol naar de kleine luchthaven van Edinburgh, vanwaar u met uw huurauto 9 dagen comfortabel door dit mystieke landschap reist. Een reis vol cultuur uit het onstuimige Schotse verleden, de prachtige natuur van de Highlands, en natuurlijk whisky distilleries.

Link:

9 dagen in stijl naar de woeste rand van Europa

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrides zijn gebieden waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk rustig rondreizen is. Al jaren hebben wij ons hart verloren aan deze mystieke omgeving. Met zijn noeste bevolking, het woeste klimaat, de prachtige eilanden en de echte Highlands. 

Link:

6 dagen op verkenning met uw eigen gids op de historische eilanden

Het is maar een afstand van 30 kilometer, maar de Orkney eilanden zijn een ander Schotland. Een verrassend groene eilandengroep met diepe Keltische en Noorse wortels en een fascinerende geschiedenis. Van ruines uit de steentijd tot het oorlogsdrama in de grote Scapa Flow, uw privegids neemt u mee op een reis door het verleden.

Link:

Een reis voor u op maat, met chauffeur/gids

Schotland is een heerlijke bestemming voor een reis met uw familie of reisgezelschap. Met de ervaring van onze groeps- en autoreizen bieden we u het mooiste van Schotland. Reizend in onze comfortabele minibus, door een land vol kastelen, woeste hooglanden en gezellige dorpjes. U reist met onze ervaren reisbegeleider/chauffeur. (20 jaar ervaring in Schotland, Nieuw-Zeeland en Canada)

Link:

11-daagse reis langs luxe lodges in de Highlands

Ga op reis naar het Schotland uit de 18e en 19e eeuw. Een reis over de afgelegen wegen, door mooie streken en iedere dag beloond met een verblijf in een van de mooie landelijke lodges.

Vanaf Edinburgh reist u naar de westkust, het historische hart van Keltisch Schotland. Vervolgens reist u noordwaarts naar een van de mooiste en meest woeste gebieden van het land. De omgeving van Inverness is uw volgende stop om de reis te beëindigen in het oude cultuurland van Perthshire en de zuidelijke Highlands.

Link:

20-daagse kwaliteit & comfort autoreis

Wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van de vroege vogels in het regenwoud. Onze  natuur-autoreis door Nieuw Zeeland met veel overnachtingen in 4 & 5-sterren lodges en cabins. Een reis waar u kennismaakt met de prachtige natuur van het mooie land.

Wij stellen speciaal voor u een op maat gemaakt draaiboek samen, met daarin de beste restaurants en cafés, maar ook de leukste stops en rijroutes onderweg. Maar bovenal laten wij u kennismaken met plekjes waar maar weinige reizigers zullen komen in de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland.

Link:

Droomreis langs Bed & Breakfast Lodges

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins en Dunedin. U reist langs de volledige lengte van het schitterende land.

U overnacht op mooie locaties, in bed & breakfast lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin. U reist in de voetsporen van onze succesvolle auto- en groepsreizen en profiteert zo van meer dan 20 jaar reiservaring.

Link:

24-daagse Boutique reis naar het Noord- en Zuideiland

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland en geniet van het mooie berglandschap, de stranden, regenwouden en de fascinerende geologie. Veel persoonlijke vrijheid en kleine groepen van maximaal acht personen. Gegarandeerd vertrek op onze luxe reis met vertrek op 16 maart.

Link:

Comfortabele landelijke 4 & 5 sterren accommodaties

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. Deze rondreis laat u het mooiste van Nieuw-Zeeland zien. Er wordt gekozen voor een uitgekiende route, waarbij we veel mooie plekjes zoeken die nog niet door het grote toerisme ontdekt zijn. Een reis met veel natuur, comfort, privacy en rust.  Gegarandeerd vertrek 16 maart 2020, nog enkele plaatsen beschikbaar.

Link:

4 & 5 sterren reis naar landelijke lodges

Met deze luxe autoreis naar Schotland overnacht u in de beste 5-sterren lodges van deze dunbevolkte regio. Iedere lodge of hotel heeft zijn eigen charme en natuurlijk een bijpassende keuken met het beste van het Schotse land. Natuurlijk zijn er de prachtige landschappen, de woeste westkust en verborgen weggetjes in het eeuwenoude land. In een ruime luxe Landrover reist u in stijl door de Highlands. U rijdt iedere dag aan de hand van onze unieke reisbeschrijving naar de minder bekende plekjes van Noord-Schotland.

Link:

Reizen in het land van Sir Walter Scott en Robert Burns

Het zuiden van Schotland is het culturele hart van het land. In dit prachtige heuvelland stond de wieg van twee van Schotland grootste literaire geesten. Van de abdijen van The Borders tot de Rhinns of Galloway, u reist door een landschap van steencirkels, kasteelruines en eeuwenoude landerijen. Het aangename klimaat maakt dat er vele beroemde tuinen en parken zijn. 

Uw laatste drie nachten verblijft u op het mooie Isle of Arran, ook wel genoemd "Scotland in miniature". Vanuit uw luxe resort kunt u dit verrassend veelzijdige eiland verkennen.

Link: